A A+ A++

Jeśli jednak nie wyobrażacie sobie romantycznej kolacji bez czerwonego wina, to w tym przypadku ekspert rekomenduje lekkie, młode, bezbeczkowe wersje odmian pinot noir, grenache, merlot, czy primitivo. Ich owocowy charakter i subtelne taniny powinny idealnie połączyć się z wędlinami lub pieczonym drobiem, który można zaserwować na kolację.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykuł​Jewhen Konoplianka przechodzi badania. Podpisze kontrakt z Cracovią
Następny artykułPijani na drogach Tarnowa