A A+ A++

Zamiast mąki kukurydzianej można użyć jasnej mąki orkiszowej lub mąki ryżowej. Kukurydziana nadaje jednak ładny kolor.

Mięso i ser pokroić w drobną kostkę. Cebulę posiekać. Dodać jajko, mąkę, doprawić i wszystko dokładnie wymieszać.

Masę wykładać łyżką na blachę wyścieloną papierem do pieczenia. Żeby uzyskać taki sam kształt kotlecików, używam okrągłej foremki. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 st. C. Piec około 40 minut. Kotleciki mają się zarumienić.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułAfera reprywatyzacyjna: warszawski notariusz zatrzymany przez CBA
Następny artykułWybory do Rady Działalności Pożytku Publicznego Województwa Lubelskiego IV kadencji