A A+ A++

Pani Beata Wróblewska była uczestniczką kursu kulinarnego pn. „Przygotowanie potraw zgodnie z trendami rynkowymi i zasadami zdrowego żywienia”. Przepisy, z którymi zapoznała się podczas kursu zebrała i pięknie opracowała, także graficznie zdjęciami potraw, zostały przez nią złożone w ponad 50-cio stronicową książkę. Dzięki uprzejmości pani Beaty udostępniamy elektroniczną wersję jej opracowania.

Kurs, w którym uczestniczyła pani Beata prowadzony był w świetlicy w Karbowie dla 45 uczestników, w ramach projektu współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko – Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa 10.00.00; Innowacyjna edukacja, Działanie 10.04.00: Edukacja dorosłych, Poddziałanie 10.04.02: Edukacja dorosłych na rzecz rynku pracy. Projekt jest realizowany przez: Powiat Włocławski oraz partnerów: Syntea Spółka Akcyjna z siedzibą w Lublinie oraz Powiat Rypiński.

Książka kulinarna

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułFestiwal Kultury Alternatywnej eFKA po raz trzeci
Następny artykułOtwarto ścieżkę dla zwiedzających fortyfikacje Ruciane-Guzianka