A A+ A++

W warszawskich delikatesach Magdy Gessler można nabyć wiele produktów, a do oferty właśnie trafiły grzyby. Ceny w lokalach słynnej restauratorki od zawsze są szeroko komentowane, a na Magdę Gessler już niejednokrotnie spadła fala krytyki. Oto ile trzeba zapłacić za grzybowe przetwory.

Ceny u Magdy Gessler

Magda Gessler to niewątpliwie jedna z najpopularniejszych restauratorek w Polsce. Za sprawą udziału w wielu programach zyskała sympatię widzów, a grono jej fanów stale się powiększa. 

Magda Gessler nie może też narzekać na brak gości w jej restauracjach. Lokale, które prowadzi, cieszą się sporym zainteresowaniem, jednak restauratorka dość często bywa krytykowana za ceny jej potraw. 

Dość często pod lupę brane są produkty, które można nabyć w “Delikatesach u Fukiera”. Co roku internauci nie kryją oburzenia z powodu cen, chociażby sprzedawanych z okazji tłustego czwartku pączków, czy też bożonarodzeniowych ciast. Magda Gessler podkreśla jednak, że ceny wynikają przede wszystkim z wysokiej ja … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułWielkie wyróżnienie dla Lewandowskiego! Zaskoczenie?
Następny artykułSalvatore Bocchetti nowym trenerem Hellasu Verona