Dzisiaj, 13 października (15:22)
W warszawskich delikatesach Magdy Gessler można nabyć wiele produktów, a do oferty właśnie trafiły grzyby. Ceny w lokalach słynnej restauratorki od zawsze są szeroko komentowane, a na Magdę Gessler już niejednokrotnie spadła fala krytyki. Oto ile trzeba zapłacić za grzybowe przetwory.
Magda Gessler to niewątpliwie jedna z najpopularniejszych restauratorek w Polsce. Za sprawą udziału w wielu programach zyskała sympatię widzów, a grono jej fanów stale się powiększa.
Magda Gessler nie może też narzekać na brak gości w jej restauracjach. Lokale, które prowadzi, cieszą się sporym zainteresowaniem, jednak restauratorka dość często bywa krytykowana za ceny jej potraw.
Dość często pod lupę brane są produkty, które można nabyć w “Delikatesach u Fukiera”. Co roku internauci nie kryją oburzenia z powodu cen, chociażby sprzedawanych z okazji tłustego czwartku pączków, czy też bożonarodzeniowych ciast. Magda Gessler podkreśla jednak, że ceny wynikają przede wszystkim z wysokiej ja … czytaj dalej
Zgłoś naruszenie/Błąd
Oryginalne źródło ZOBACZ
Dodaj kanał RSS
Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS