A A+ A++

Fasolka po bretońsku to jedno z tych dań, po które chętnie sięgamy zimą. Jest rozgrzewająca i doskonale syci. Niestety jej przygotowanie zajmuje sporo czasu. Wcześniej musimy namoczyć i ugotować fasolę. Tym razem proponujemy drogę na skróty. Jeśli użyjecie fasoli z puszki, czas przygotowania tej potrawy zajmie mniej niż 30 minut.

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułŚwiatowy Dzień Kota. Blanka uniknęła złego losu, ale wciąż potrzebuje pomocy
Następny artykułLe Mans „na liście” Grosjeana i Kubicy