A A+ A++

Ilość porcji: 4

Czas:15 minut

Poziom ostrości: 2

 

Składniki:

1 łyżka drobno pokrojonej Papryki Jalapeno zielonej krojonej Casa de Mexico

3 łyżki ogórka pokrojonego w kostkę

200 g marynowanych filetów śledziowych

1 cebula pokrojona w drobną kostkę

1 łyżka posiekanej kolendry

4 łyżki oliwy z oliwek

Pieprz do smaku

 

Sposób przygotowania:

  1. Filety odsącz, osusz na papierowym ręczniku i pokrój w kostkę 1×1 cm, przełóż do miski, dodaj ogórka, kolendrę, jalapeno oraz oliwę, całość delikatnie wymieszaj.
  2. Cebulę sparz wrzątkiem i wystudź, następnie dodaj do śledzi, dopraw pieprzem, wymieszaj.

 

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp
Poprzedni artykułŚledzie z suszonymi pomidorami na ostro
Następny artykułPolicja Opole: Kolejna dziupla z kradzionymi rowerami zlikwidowana