A A+ A++

Jajka faszerowane znajdują się w top 5 każdej listy wielkanocnych przysmaków. Jedni decydują się na prosty farsz z dodatkiem warzyw, inni wybierają wersję mięsną. Siostra Anastazja proponuje do farszu dodać szynkę. A jaja przygotować w towarzystwie sosu tatarskiego. To najlepszy przepis na Wielkanoc.

Faszerowane jaja – hit na wielkanocnym stole 

Jedni nie wyobrażają sobie wielkanocnego stołu bez jajek w majonezie. Klasycznie podane z odrobiną soli czy pieprzu. Inni wolą ugotowane jajka podać w bardziej oryginalny sposób, na przykład przygotowując do nich specjalny farsz. Najpopularniejszy to ten z pieczarkami, ale można też wykorzystać groszek, kukurydzę czy tuńczyka. W ostatnim felietonie “Farsze do jajek. Proste i smaczne przepisy, które musisz spróbować” Ewa Wachowicz … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułJakie są ceny na Wyspach Kanaryjskich? Sklepy, noclegi, atrakcje
Następny artykułCeny paliw przebiją granicę drożyzny! Tyle zapłacimy za litr benzyny 95