A A+ A++

O czym pamiętać przed suszeniem grzybów?

Do suszenia warto wybierać grzyby, które mają suchą strukturę kapelusza, jak np. podgrzybki albo prawdziwki. Natomiast tłuste grzyby, jak np. maślaki przed suszeniem trzeba obrać ze skóry. Przed suszeniem grzyby należy dokładnie wytrzeć wilgotną ściereczką. Nie wolno myć ich pod bieżącą … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułDokonał rozboju grożąc maczetą
Następny artykułRuszyły zapisy na Światowy Kongres Kopernikański