A A+ A++

Tym razem do pizzerii na rynku w Jaworznie przybył Sycylijczyk Mario La Barbera, który serwował tradycyjne Sycylijskie przekąski. Na lekko słodkim cieście mistrz przygotował ciekawe propozycje, doskonałe na śniadanie lub lunch.

Mattarello chwali się tym, że ich potrawy są w stu procentach włoskie. Ich sposób wykonania to często sekretne przepisy, zdradzane przez specjalnych gości z Włoch.

Mario La Barbera jest sycylijskim mistrzem pizzy, niejednokrotnie brał udział w międzynarodowych konkursach, w których odniósł sukcesy.

Mieliśmy okazję spróbować tych przysmaków i przyznajemy, że ten oryginalny smak koniecznie trzeba spróbować!

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułRolnik musi mieć pecHa… pod kontrolą
Następny artykułJaką kawę piją Polacy? Oto wyniki badań