A A+ A++

Przez ponad 3 lata pracowali nad formulacją roślinnego burgera, który pokochać mogliby miłośnicy mięsnych smaków, zawartością składników odżywczych mógłby konkurować z produktami z mięsnej półki, a przy tym wszystkim sposób jego produkcji był jak najbardziej przyjazny dla środowiska. Pomysł na roślinne alternatywy mięsa zakiełkował w głowach częstochowian z Dobrej Kalorii już ponad 20 lat temu, jednak to 2019 i 2020 rok okazał się przełomowy dla tej rodzinnej marki. Kolejny odcinek s … czytaj dalej

Oryginalne źródło: ZOBACZ
0
Udostępnij na fb
Udostępnij na twitter
Udostępnij na WhatsApp

Oryginalne źródło ZOBACZ

Subskrybuj
Powiadom o

Dodaj kanał RSS

Musisz być zalogowanym aby zaproponować nowy kanal RSS

Dodaj kanał RSS
0 komentarzy
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Poprzedni artykułMiliony Polaków mogą przejść na home office
Następny artykułRadni w Ścinawie zabronili mieszkańcom przychodzenia na sesję